Viimeisellä rannalla

Netflixin ja Hulun jenkkiversioiden katsominen Suomessa

Posted on: maaliskuu 12, 2013

  • Kategoria(t): Media-asiaa
  • Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin ja Hulun jenkkiversioiden katsominen Suomessa

Netflixin tarjonta Suomessa kehittyy, mutta ei ole vielä lähelläkään Yhdysvalloissa olevan emoyhtiönsä kanssa. Myös muiden videojakopalveluiden aluerajoitukset harmittavat monia verkkomedioiden suurkuluttajia. Sisällön soisi tulevan saataville heti kun se julkaistaan, erityisesti mainosrahoitteisten ilmaispalveluiden osalta.

Media Hint -nimisellä ohjelmistolisäosalla, joka on tarjolla tällä hetkellä Firefox ja Chrome -selaimille, katselu onnistuu. Netflixin osalta jopa ihan sallitusti, sillä palvelun käyttöehdoissa on maailmanlaajuinen hyödyntäminen mahdollistettu. Halutessaan lisäosan voi kytkeä pois käytöstä ja palata paikallisen palveluun.

Muita lisäosan mahdollistamia palveluita ovat ainakin Hulu, Pandora, ABC, CBS, Fox, aMC, BBC, ITV ja Rdio. Vaikka kuvan- ja äänenlaatu on palveluissa odotetun hyvä, on tekstitysten puuttuminen suurin haitta kasuaalikuluttajille. MediaPC -laitteiden omistajat voivat siirtää ohjelmat näkymään myös television ruudulle. Osassa näiden palveluiden käyttöoikeuksia on geolokaalisti rajoitettu. Asian voi halutessaan varmistaa kunkin palvelun Terms of Use -osioista, osassa palveluista este on pelkästään tekninen.

Lähteet: macmaa, mbnet.

Mainokset

On Twitter

Vierailijat

Mainokset